Rólunk

Piacvezető hőcserélő szervizes CSAPAT vagyunk

"A minőségben és a szakértelemben hiszek"

Okleveles gépészmérnök vagyok, vegyipari és élelmiszeripari szakon végeztem. Közel 25 éve foglalkozom lemezes hőcserélőkkel, azok szervizelésével. Ezek a különleges berendezések speciális szervizt és precizitást igényelnek.

Az a tapasztalatom, hogy a rendszeres, szakszerű karbantartás és a megfelelő alkatrészek beépítése jelentősen befolyásolja a hőcserélők életciklusát és minimálisra csökkenti a meghibásodás valószínűségét, s ezzel a termelés kiesést.

Legyen az bármilyen ipar vagy veszélyes üzem, a hőcserélők, – legyenek kicsik vagy hatalmasak – hosszabb ideig tudnak meghibásodás nélkül működni a szakértőink által végzett szerviznek köszönhetően. Így mi is hozzáteszünk valamit a világhoz, óvjuk a környezetet.

Ez volt a célom akkor is, amikor a célműhelyt kialakítottam Balatonfűzfőn, ahol a legmodernebb technológiáknak köszönhetően, minimális károsanyag kibocsátással tudunk működni.

A lemezes hőcserélők működése által energiát nyernek vissza, ezzel a világnak az energia fogyasztása, ökológiai lábnyoma jelentősen csökken.

Hiszek a szakértelem erejében! Hiszek abban, hogy egy tapasztalt szakember, egy minőségi szolgáltatás előrébb viszi a világot! Ezt nyújtjuk mi is az ügyfeleinknek.”

25 év

tapasztalat hőcserélő berendezésekkel

365 napos

rendelkezésre állás,
az év minden napján

100%

minőség, motiváció,
törekvés a jobbra

Piacvezető lemezes hőcserélő szervizt működtetünk

2006 óta foglalkozunk a Negro Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. keretein belül lemezes hőcserélők szervizelésével, karbantartásával, valamint tömítések és lemezek forgalmazásával.

Magyarországon egyedülálló célműhellyel rendelkezünk Balatonfűzfőn, az ipartelepen. Szervizközpontunk 2020-ban költözött jelenlegi helyére, ahol már a legmodernebb európai technológiákkal dolgozunk és folytatjuk karbantartási tevékenységünket. Szervizközpontunk jelenleg tovább bővül, hogy a megnövekedett partneri igényeknek továbbra is eleget tudjunk tenni, mindezt környezetbarát módon. Célunk, hogy partnereinknek hosszútávú együttműködés keretében egy kézből tudjuk megoldani a hőcserélőikkel felmerülő problémáikat.

Teljeskörű szerviz szolgáltatást nyújtunk célműhelyünkben, Balatonfűzfőn.

Minőségi lemezeket és tömítéseket forgalmazunk

Mivel főtevékenységünk a költséges hőcserélő berendezések karbantartása, ezért rálátásunk van arra, hogy mennyire fontos a minőségi alkatrészek beépítése az életciklus meghosszabbításához.

Közel 30 márka 1500 hőcserélő modelljét tudjuk lemezekkel, és tömítésekkel támogatni, többféle anyagminőségben.

A Negro Kft. műhelyében a lemezekhez 25 éves szakmai tapasztalatunk tudását alkalmazva saját tömítésekkel dolgozunk, szintén több anyagminőségben, hogy valamennyi alkalmazáshoz a legmegfelelőbb tömítést tudjuk javasolni.

Célunk, hogy a minőségi anyagok beépítésével és a rendszeres karbantartással a lehető leghosszabbra nyújtsuk a hőcserélők élettartamát és minimálisra csökkentsük az üzemelés közbeni meghibásodás lehetőségét.

Folyamatos fejlődés, folyamatos bővülés

A növekvő ügyfél igényeket igyekszünk kielégíteni. 2021-ben épült az új műhelycsarnokunk Balatonfűzfőn az ipartelepen, a legmodernebb technológiákkal. Jelenleg tervezés alatt áll a bővítése, hogy műhely kapacitásunkat meg tudjuk növelni és további raktár részt alakíthassunk ki. Így további szervizes szakembereket fogunk tudni alkalmazni, valamint az irodánk is tovább bővülhet.

Emberbarát munkahely, kutyabarát környezet környezettudatos működés

Bár teljesen zöldek nem lehetünk az iparágat tekintve, de a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük azért, hogy munkatársaink jó érzéssel jöjjenek dolgozni, hogy négylábú barátaink velünk tölthessék a napot, és hogy a munkánk során a káros anyag kibocsátásunkat minimalizáljuk.

Szolgáltatásaink

Negro Kft - Lemezes hőcserélő szerviz - logo fehér
KÉRJEN AJÁNLATOT

Lemezes hőcserélők zöldebben, hatékonyabban

Tegye környezetkímélőbbé üzeme működését, végeztesse a lemezes hőcserélők szervizelését egy szakértő, környezetbarát csapattal.

Parkosított környezet

149

leilandi ciprus

3

kutya

3

kerti törpe

0

károsanyag kibocsátás

Negro Kft - Lemezes hőcserélő szerviz - logo fehér
KÉRJEN AJÁNLATOT

Lemezes hőcserélők zöldebben, hatékonyabban

Tegye környezetkímélőbbé üzeme működését, végeztesse a lemezes hőcserélők szervizelését egy szakértő, környezetbarát csapattal.

A lemezes hőcserélő szerviz