Hőcserélő lemezek
raktározása

Konszignációs raktár helyszínen,
felújított lemez raktározás a célműhelyben

Hőcserélő lemez raktározás

Konszignációs raktár helyszínen,
felújított lemez raktározás a célműhelyben

Rendszeres karbantartási szerződéseink részét képezheti raktározási szolgáltatás is. A nagy igénybevételű hőcserélőknél, ahol fontos a költséghatékonyság és az alkatrészek rendelkezésre állása raktárkészlettel tudjuk még gyorsabbá és költséghatékonyabbá tenni, hogy a lemezek és a tömítések azonnal rendelkezésre álljanak.

Hőcserélő lemez raktározás

Konszignációs raktározás helyszínen

Igény esetén a szerződés részét képezheti konszignációs raktározás. Ennek keretében az Önök üzemében kerülnek raktározásra a megfelelő típusú és anyagminőségű lemezek és tömítések a hőcserélőhöz. A lemezek kiszámlázása a beépítéskor történik. Előnye, hogy a lemezek azonnal rendelkezésre állnak a helyszíni szervizeléskor akár a Negro Kft., akár az Önök szakemberei végzik azt. Megállapodás szerint a raktárat újra töltjük, a lecserélt lemezeket elszállítjuk felújításra.
Hőcserélő lemez raktárkészletről

Raktározás célműhelyben

Karbantartási szerződéseink keretében minden esetben felkészülünk, hogy az adott hőcserélőhöz megfelelő anyagminőségű lemez rendelkezésre álljon. Ezen felül a felújításra elszállított lemezeket a felújítás után célműhelyünkben tudjuk raktározni, míg azok visszaépítésre nem kerülnek a következő karbantartás vagy csere során, így költséghatékonyabb és gyorsabb a szervizfolyamat.
Hőcserélő lemezek és tömítések készletről

Azonnali raktárkészlet

Célműhelyünkben a leggyakoribb hőcserélőkhöz a leginkább alkalmazott anyagminőségben raktárkészletet is tartunk, melyeket akár azonnal tudunk szállítani.
Nikkel hőcserélő lemez

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT

25+ éves tapasztalattal rendelkező szakembereink a legnagyobb szaktudással és szakértelemmel végzik munkájukat, állnak az Önök rendelkezésére.

Previous Project

Lemezes hőcserélő karbantartás

Next Project

Lemezes hőcserélő szerviz

A lemezes hőcserélő szerviz